Семейството на SportPoint

Jul 31, 2023

Семейството на SportPoint

Да започна да спортувам!

Това е едно от най-честите обещания, които чуваме, което в много случаи си остава само план. Независимо дали става въпрос за загуба на тегло, спазване на режим, развиване на физиката или усвояване на нови спортни навици и умения, все нещо ни спира, за да изпълним това, което си обещаваме. И ако се питате дали това не се дължи на мързел, липса на мотивация, финанси или време, ние, от SportPoint, ще ви отговорим – това, което спира и затруднява повечето хора, са въпросите: „Какво?“, „Как?“, „Кога?“, „Къде?“, „Колко време?“, “С кого?”, „Дали ще е подходящо?“, „Ще мога ли да го комбинирам?“…   

Затова създадохме SportPoint – бързия начин да се свържете със спорта. Защото знаем, че в България има безкрайни възможности за спорт и физическа активност, треньори, спортни бази и публични съоръжения, между които всеки може да намери оптималния за себе си вариант. И тъй като вярваме, че спортът е за всички, нашата платформа също е насочена към всеки – независимо дали сега започвате да тренирате, или сте в състезателна форма, независимо дали сте загрижен родител, който търси най-доброто за детето си, или просто искате да не се задъхвате, докато качвате стълбите – SportPoint е тук, за да премахне неизвестността и объркването и да покаже, че не е трудно да започнем да тренираме още от днес.

 

IMG_2.jpg 96.29 KB


Лесно, индивидуално и ефективно.

SportPoint е сайт, който свързва хората, търсещи спортни услуги, с инструкторите и спортните центрове, които ги предлагат. Чрез непрекъснато растящата ни база, лесно ще намерите личен треньор, група или занимание, които отговарят, както на физическата ви форма в момента, така и на вашите интереси, предпочитания, бюджет и локация. Възможността за директна комуникация чрез индивидуален чат с инструкторите и треньорите ще спести неудобството на дългите проучвания и ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Със SportPoint скъсявате разстоянието до спорта и получавате възможността да съсредоточите усилията си най-вече върху заниманията в залата, басейна или на игрището, а не в ровенето и търсенето в интернет.

IMG_3.jpg 80.45 KB

Какво знаем за спорта?

Независимо дали сте индивидуален, или колективен „играч“, дали търсите спорт за вас, или децата ви, вие сте част от семейството на тези, които обичат спорта, затова ви приканваме да се доверите не само на нашия алгоритъм, но и на нашата общност. Запознайте се с мненията и препоръките на другите спортуващи и споделете вашите впечатления и резултати в страниците ни в социалните мрежи. Открийте правилните инструктор или треньор, който ще ви подкрепя и мотивира всеки ден или ще възпитава освен любов към спорта и други ценни качества у детето ви. В профилите им в SportPoint ще намерите снимки, видеа, статии и допълнителна информация не само за професионалиста, но и за личността.

И накрая ще откриете, че с подходящата база и професионална помощ, спортът е повече забавление, отколкото усилие.  

Добре дошли в SportPoint!